Feel the fifties 25 & 26 mei 2024

jaren vijftig festival

De tiende editie van het festival in het Mgr. Nolenspark Venlo waar je blij van wordt. Bij Feel the 50s moeten de voetjes van de vloer. Vanuit de ons omringende landen komen de geheel in vijftiger jaren stijl opgetutte jivers. Het zijn veelal senioren. Bezoekers kunnen een lesje leren van een van aanwezige dansleraren of leden van aanwezige dansscholen. 

Dit jaar heb ik vooraf een gratis proefles en een workshop gevolgd bij Shake That Thing in 't Tref. Een hartelijk onthaal door Judith en cursisten. De met humor gegeven les(sen) door danspaar Sandra en Christian Althaus zijn tevens geschikt voor alleengaanden omdat de leiders en volgers na elke dans rouleren. Zo leer je van elkaar en maak je informeel contact met nieuwe mensen.

Check het online forum Shake that thing op Facebook voor vintage en fifties gerelateerde activiteiten. 

lookalike

gratis entree Feel the fifties

REVIEW

De positieve vibe van de jaren 50 is er elk jaar met prachtig geheel in stijl opgedofte bezoekers, fantastische livemuziek, leuke 50s zaakjes en dansers, heel veel dansers. Het voorspelde regenweer bleef uit. Het was droog en zelfs zon. Iedereen kon iedereen shinen.